torstai 30. tammikuuta 2014

Satatonnia blogissa ja raasto-multisporttia haaveissa.

Laitetaas tänään tähän alkuun suuret kiitokset kaikille jotka lukevat ja kommentoivat paatostani urheilun ja liikunnan suurenmoisesta voimasta - teitä on ollut häkellyttävän paljon. Pari minuuttia sitten joku sai olla luvan se tyyppi joka luki 100 000 kerran jotakin näistä jutuista. Mykistävä määrä, eihän tämä nyt ole mikään näyttävä ja trendikäs fitness-blogi vaan välillä melkoista jaarittelua ja fiilistelyä ja usein aika pitkiä tekstejä ilman yhtään kuvaa :-D

Oon luullut että tiedän melkein kaiken erilaisista urheilutapahtumista. Viime viikolla meinasin tippua tuolilta kun kuulin että tutuilla mestoilla on järjestetty erittäin mielenkiintoista multisport-tapahtumaa ja uusi kisa on tulossa jälleen ensi kesänä.


Porin Raasto 2014 on multisport-kilpailu joka sisältää maastopyöräilyä, suunnistusta, juoksua, "uintia".. Ilmeisesti uinti tosiaan on "uintia" kun tässä viime vuoden kisavideossakin on uimapatjat käytössä :)

Kilpailu käydään 70 kahden hengen joukkueen voimin. En ajatellut yhtään että osallistuisin mutta eka kaveri jolle kisasta kerroin oli jo melkein ilmoittamassa meidät :D

Ongelmia on kuitenkin pari, suurin niistä on se että kummallakaan ei ole maastopyörää eikä budjetti todellakaan riitä sellaisen ostamiseen satunnaista käyttöä varten. Lainapyörät saattaisi jostain järjestyä. Kumpikaan ei osaa myöskään juurikaan suunnistaa, tosin itse tykkään eksymisestä ja päämäärättömästä harhailusta joten se ei kyllä haittaa. Kehno uimataitonikaan ei taida olla esteenä tähän kisaan, toisin kuin vaikkapa triathloniin..

Seikkailu-urheilu ja erilaiset multisport- ja rogaining-kilpailut ovat olleet viime vuosina vauhdilla nouseva liikuntatrendi. Pakko myöntää että nekin kyllä kiinnostaa vaikka en ole koskaan aiemmin ajatellut niihin osallistua. Oon lueskellut tuttujen blogeista kisaraportteja ja katsonut telkkarista raskaimpien ja pitkimpien kisojen kuten Endurance Questin koosteita.

Vois kyllä olla aika huikea tapa viettää kesäpäivää! :)

9 kommenttia:

 1. Satatonnisesta onnea! En yhtään ihmettele lukua, sillä osaat jaaritella ja fiilistellä ja asiatietoilla sekä innostaa, vieläpä monipuolisesti näitä kaikkia.

  Huikean hauska kisa tuo Raasto! Mene ihmeessä, jäämme odottamaan kokemuspostaustasi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!

   Ois kyllä varmasti hieno tapahtuma ja täynnä monenlaista seikkailua. Tosta ois niiin hauska kirjoittaa tänne raporttia! Katsotaan järjestyykö :)

   Poista
  2. Sitä raporttiasi minä odotan, koska sinulla on taito kirjoittaa niin, että voi melkein lukiessaan kuvitella itsekin osallistuneen! ;)

   Poista
 2. Onnea huikeasta lukijamäärästä! Ehkä sun salaisuus on just se, että postauksesi sisältävät tiukkaa asiaa useinkin huumorilla höystettynä ja sellaiset tyhjät ja 10 peräkkäisen samankaltaisen kuvan postaukset puuttuvat (minkä ideaa mä en ole koskaan tajunnut mutta ei kai mun olekaan tarkoitus ymmärtää kaikkea :-) Ei muuta kuin jatka samaan tahtiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi, yritän jatkaa samaan malliin ja tehdä tätä jatkossakin ihan omalla tyylilläni!

   Poista
 3. Morjensta! Ilman muuta kannattaa lähteä mukaan kokeilemaan Raastoon! Olin itse viime kesänä mukana, ja aivan samalta kokemuspohjalta kuin sinäkin eli täysin puskista. Viime vuonna moni suoritti reitin ihan tavallisillakin polkupyörillä "retkeilyhengessä", joskin ihan voitosta ei ehkä siten pysty kisailemaan ;) Muutoinkin tunnelma oli hyvin rento ja hauskaa oli, vauhdista riippumatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiitos kommentista, tämän perusteella ehkä uskaltaudutaan mukaan :)

   Kaverillani onkin jo kohtuullisen hyvä retkipyörä, eiköhän joku mullekin fillarin sponsoroi niin päästään mukaan!

   Poista
  2. Hienoa huomata että Raastosta riittää puhetta. Porin Raaston nettisivut nyt avattu. www.porinraasto.com

   Käy ihmeessä tsekkaamassa lisätiedot

   Poista
  3. Hienoa että sivut on auki!

   Poista