perjantai 17. tammikuuta 2014

Kuusi päivää treenejä.

No niin, nyt sain taas vaihteeksi kasaan aika tiiviin putken harjoituksia. Tarkoitus oli saada tällä viikolla treenattua ma-pe ja levättyä la-su mutta kun viime viikon viimeinen harjoitus oli sunnuntaina niin putki olikin kuuden päivän pituinen.

su 6 km pk-lenkki
ma salitreeni
ti 7 km pk-lenkki
ke painonnosto
to intervallijuoksu sisäradalla
pe salitreeni

Aika lyhyitä harjoituksiahan nää oli käytännössä kaikki, yhteensä varmaan noin viis tuntia. Ehkä siitä johtuen ei olekaan tuntunut missään vaiheessa raskaalta, tästä voisi jatkaa vaikka toisen samanlaisen putken. Lepo on kuitenkin tärkeää. Itse ainakin olen huomannut että vapaapäivien jälkeen esimerkiksi voimatasot on aina kovempia kuin jonkun treeniputken aikana. Kaikki muut valittelivat että jouluna pidetty tauko (mulla se tais olla lopulta salitreenien kohdalla kymmenen päivää) veti treenivolyymit alas, mulla kävi täysin päinvastoin! Ehkä se kertoi siitä että vuoden aikana ei tullut pidettyä mitään keventelyviikkoja. Sen yhden kerran kun yritin kevennellä ja pudotin painoja puoleen niin tein ne liikkeet sitten niin hitaasti ja överin puhtaasti ettei ole koskaan olleet lihakset niin loppuun kuritettuja :D

Eilen oli kolmas ratajuoksutreeni, saman verran kovia vetoja (3x 400m) kuin viime viikolla mutta lopussa hölköttelin vielä yhden kierroksen palautteluna lisää. Ens viikolla 4x 400m eli kahdeksan kierrosta, 3200 metriä juoksua. Tuo on reilun 20 minuutin harjoitus, joka toinen kierros reilussa minuutissa ja joka toinen noin neljässä minuutissa. Ajat on puhtaita arvioita, en ole kellottanut.

Viikonlopun aktiivinen lepäily on vielä vähän auki, oisko pulkkamäkeä, hiihtoa ja luistelua? Ehkä joku metsäretki, laavulle paistamaan makkaraa. Nyt on vähän eri fiilis ulkoilla kun on lunta ja pakkasta eikä pelkkää kuraa ja pimeyttä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti