torstai 7. helmikuuta 2013

Jalkatreenin piinaviikot.

Viime päivinä olen vähän ihmetellyt mihin on kadonnut se tyyppi joka säästelee jalkojaan juoksemista varten. Sunnuntaina juoksin 12 kilometriä mäkistä metsämaastoa, maanantaina tein valakyykkyjä ja boksihyppyjä, eilen askelkyykkyjä ja kahta erilaista jalkaprässiä, tänään kovia 400 metrin juoksuvetoja, huomenna valakyykkyjä ja jotain mitä en vielä itsekään tiedä.. Ja sunnuntaina sitten taas keskipitkä lenkki.

Oikeastaan jalat eivät ole kipeytyneet ja tuntuvat kestävän alati kasvavan rasituksen hyvin. Illalla kun palauttelee päivän touhuista sohvalla niin jalat tuntuu kyllä aika levottomilta ja tuntuu hyvältä nostaa ne ylös. Toisaalta varsinaista lihaskipua ei ole ollut mikä harmittaa, yläkroppa sen sijaan on edelleen kuin moukaroinnin jäljiltä. Mahtava tunne :-D


Crossfit Winter War-raporttini toi tänne taas uuden ennätysmäärän kävijöitä, kiitti kaikille. Jos tuo aihe kiinnostaa niin kannattaa katsoa Sportmagasinet Yle Areenasta, noin kohdasta 10:15 alkaen. Steffi oli myös kuvannut kisapäivää aika kattavasti raportoivan videon, se löytyy Youtubesta:


Itsekin olen tossa videolla meuhkaamassa kilpailijoille, parhaat paikat eturivistä joten taidan olla kaikissa muissakin kuvakokoelmissa ja videoissa mitä tuolta on olemassa. Tarkemmat koordinaatit jääköön arvoitukseksi.

Lisäsin muuten tohon vasemmalle ton lukijat-gadgetin, sitä oli kyselty. Nyt on hieman helpompi lisätä itsensä lukijaksi eikä enää tarvitse kikkailla siellä lukemistossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti