lauantai 29. joulukuuta 2012

Älä ajattele, anna vain mennä.

Don't think, just let it flow. Don't hold back. Do it again. I need you to believe in something.

Minun on usein pitänyt kirjoittaa treenimusiikista. Vaikka en varsinaisesti kuuntele musiikkia lenkeillä tai kuntosalilla niin käytän kuitenkin musiikkia. Päässä pyörii usein tutut melodiat ja lyriikoista tulee motivoivia mantroja jotka tsemppaavat jatkamaan.


Yksi tärkeä hetki oli syksyllä pari viikkoa ennen ensimmäistä maratoniani. Satuin vahingossa näkemään televisiosta konsertin joka iski syvälle alitajuntaan ja toi monenlaisia tunteita pintaan. Vaikka olen kiertänyt paljon rock-konserteissa ja keikoilla ympäri Suomea ja ulkomailla niin tämä, tv:stäkin koettuna, meni sinne kovimpiin elämyksiin. Tuo konsertti oli mukanani maratonin raskaimmilla hetkillä ja yhä usein lenkeillä tulee otettua noita "mantroja", melodioita tai fiiliksiä käyttöön sopivissa tilanteissa. Eli kun tarvitsee lisää voimaa ja adrenaliinia.

Chemical Brothersin Don't Think live-spektaakkeli tulee uusintana huomenna sunnuntaina TV2:lla klo 22.35. Se ilmestyy myös Yle Areenaan huomisen aikana. 

Kun seitsemäs laulu Swoon lähtee soimaan, voisi kuvitella että nuo tyypit ovat yhtä fiiliksissä juoksemisesta kuin minäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti