keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Shortsikausi avattu!

Mun mielestä viime keväänä kesäiset kelit tuli tosi nopeasti ja yllättäen kun vappuna oli päällä toppatakki ja pari viikkoa myöhemmin sai paistatella helteessä. Nyt näin kävi jo huhtikuun puolella, pääsiäisenä oli tosi upeita ulkoiluilmoja.

Sunnuntaina otin ekaa kertaa tänä vuonna shortsit esille kaapista - oon mä niillä pari kertaa tosin hallissa juossut - ja lähdin ulos juoksemaan. Lämpöasteita taisi olla 15 ja aurinkokin paistoi, ihan huikea ilma :) 20 kilometrin lenkki eteni kyllä todella rennosti ja helpolla.

Eilen kävin juoksemassa 15 kilometriä ja lyhyillä sai taas pistellä menemään. Aika tarkkaan saa kyllä katsella millainen ilma on, +15C on jo sopivan lämmin juosta vähissä vaatteissa mutta jos on kymmenen astetta ja tuulee navakasti niin auringon paisteesta huolimatta on parempi pistää kunnolla vaatetta päälle. Yksilöllistähän sekin tietysti on, tuntui vähän hassulta juosta shortseissa kun vastaan tuli sauvakävelijöitä toppatakeissa ja pipoissa.

Molemmilla lenkeillä pidin kyllä juoksutakkia, mun mielestä shortsit + lyhythihainen juoksupaita + juoksutakki on jotenkin mukavampi yhdistelmä kuin pitkät trikoot ja pelkkä lyhythihainen.


Pääsiäisenä tuli melkein asuttua ulkona. Retkeiltiin ja ulkoiltiin aamusta iltaan. Grillattiin nuotiolla makkaraa ja vaahtokarkkeja, mussutettiin suklaamunia ja käytiin katsomassa kotimaisen maantiepyöräilykauden avausta. Tosi kiva pääsiäinen siis takana ja rentoilu jatkuu vielä vähän aikaa kun lähdetään huomenna perheen kanssa risteilylle. Treenitkin jatkuu toki vapaapäivistä ja pyhistä huolimatta, kävin juoksulenkkien lisäksi salilla lauantai-iltana ja maanantaiaamuna.

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, mulla on vihdoin ensi viikolla kerrottavaa siitä suuresta toukokuun tavoitteestani joka on vuoden kohokohta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti