perjantai 16. elokuuta 2013

Onnekas shoppailija.

Oon tainnut monta kertaa hehkuttaa Eurosportia täällä blogissa. Painonnostoa, crossfittiä, kestävyysjuoksua, pyöräilyä - kaikki mielenkiintoinen suorina lähetyksinä yhdeltä ja samalta kanavalta ja vieläpä mielestäni aika edullisesti.

Eurosportilla on sellainenkin hauska puoli että monissa lähetyksissä on katsojakilpailuja, lähetät jonkun 50 centin hintaisen tekstiviestin jos tiedät oikean vastauksen ja voit voittaa jonkun palkinnon. No mitäs sitten? No sitä sitten että nuo palkinnot eivät ole ihan mitä tahansa. Esimerkiksi Giro d'Italian ja Tour de Francen aikana katsojien kesken arvottiin useita monen tonnin maantiepyöriä, täydellisiä ajohaalareita, ajokenkiä ym. sälää. Ja yksi matka ammattilaistalli Argos Shimanon treenileirille Espanjaan joulukuussa! Ois kelvannut mullekin mikä tahansa noista.

Heinäkuussa oteltiin naisten jalkapallon EM-kisat ja satuin katselemaan jotain matsia Eurosportilta. Selostaja rupesi esittämään katsojakysymystä ja ajattelin että voisinpa vastata jos ja kun tiedän vastauksen. Kelasin nimittäin että tuskin jollain naisten Islanti-Norja futismatsilla on hirveästi katsojia (ikävä kyllä) ja toisaalta kovinkaan moni heistä ei välttämättä jaksa osallistua mihinkään kisaan. Kysymys oli helppo, missä järjestetään finaali. Solnassa tietysti, näpy näpy ja lähetä-nappula pohjaan.

Olin jo unohtanut koko kisan mutta pari viikkoa sitten sain tekstiviestin. "Onneksi olkoon, olet voittanut, lähetä yhteystietosi" No niin, olin analysoinut mahdollisuuteni ihan oikein! Tosin en enää muistanut mikä oli palkintona... joku lahjakortti ilmeisesti jonnekin.

Pari päivää sitten kolahti palkinto tännepäin. 65 euron lahjakortti Unisportstorelle. No niin, kelpaa!

Futiskamaa näyttäisi olevan paljon mutta enpä tartte. Onneksi on paljon muutakin. Mulla ei hirveästi ole tarvetta uusille treeni- tai juoksuvaatteille, hankin uudet aina siinä vaiheessa kun vanhat ovat kuluneet puhki. Kunnollista treenilaukkua sen sijaan ei ole, käytössä on ollut joku vanha pieni perusreppu jonne ei mahdu oikein mitään.

Ihan perus-addua en ajatellut tilata, ei huvita käyttää samoja kamppeita kuin kaikki muutkin. Mun mielestä oli helvetin koomista kun salin pukuhuoneen edessä oli lappu "Valkoiset converset vaihtuneet, tarkista omasi". Sitten katsoin siihen kenkätelineelle ja siinä oli viidet samanlaiset valkoiset converset! Oiskohan muitakin kenkiä olemassa?

Kuitenkin esimerkiksi toi Adidas vaikuttaa ihan asialliselta..



Minkälainen merkki on Macron? Olen törmännyt pari kertaa mutta tuntuu vähän vieraammalta. Todella paljon ainakin niiden tavaraa on tuolla myynnissä.


Noita väri- ja kokovaihtoehtoja on ainakin tuhat. Toi ois 29e joten jäis vielä pätäkkää johonkin muuhun.

Ehkä joku huppari? Niitähän ei voi olla liikaa. Hinnat on tosin sen verran korkeita että pitäis laittaa omaa rahaa mukaan.

Mitähän tuolta nyt keksis laukun lisäksi?


Tämähän näytti nyt hetken aikaa ihan oikealta blogilta vaate ym. kuvineen! Tilauslinkit vaan puuttuu :-)

Sanomattakin lienee selvää etten koskaan ota vastaan rahaa tai tavaraa yhtään keneltäkään bloggaamisen vuoksi enkä mainosta mitään tai ketään. Tuskin koskaan tulen tilaamaan tuolta enää mitään. Eurosportia kehun kyllä vuolaasti jatkossakin, paras kanava!

6 kommenttia:

  1. Moikka moi. Me ei nyt sitten kumminkaan lähdetä sinne Noormarkkuun kisaa kattomaan. =/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OK - ehkä parempi niin. Oli nimittäin aivan järjetön rankkasade kisan aikana, ehdittiin pojan kanssa katsomaan vain startti ja uinnin alkua mutta jo siinä ajassa kastuttiin aivan läpimäriksi sateenvarjoista ja sadetakeista huolimatta :D

      Toivottavasti pyöräily ym. sujui turvallisesti ilman pahoja liukastumisia.

      Poista
  2. Hihi, kiva yllätys nämä laukut itseasiassa! Sain siitä päälle angstin, että mullahan ei ole edelleenkään mitään kunnollista kassia johon pakkaisi riatloonikamat tulevana viikonloppuna. Tairankin surhhailla tuonne mainitsemaasi webbikauppaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mainonnan uhri! :D Macronilla näyttää olevan edukkaita matkalaukkuversioitakin noista. Kaikenmoista..

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Käääk en mä noita haasteita ikinä muista :D Arvaa montako on odottamassa.. Ehkä yhdistän ne ja vastaan johonkin kymmeneen kerralla!

      Poista