maanantai 1. huhtikuuta 2013

TV-vinkki pääsiäisen huipennukseksi.

Toivottavasti kaikilla on ollut hyvä pääsiäinen, meillä muu perhe on vähän sairastellut mutta onneksi itse olen pysynyt sellaisessa kondiksessa että joka päivä olen päässyt treenaamaan.

Arki kuitenkin kolkuttelee jo ovea ja mikäs sen parempi siirtymäriitti kuin kellahtaa pariksi tunniksi sohvalle ja imeä itsensä täyteen kovaa treeniasennetta ja paloa urheiluun.


YLE TV1 esittää illalla klo 20.50 dokumentin Kuningas Litmanen. Kävin avovaimon kanssa katsomassa sen jo elokuvateatterissa mutta se kyllä kestää useammankin katsomisen. Erityisen hyvä dokumentti se on siksi että se ei anna niin paljon vain laji-ihmisille ja futisfanaatikoille vaan ihan jokaiselle. Minusta olisikin hienoa jos erityisesti ne jotka eivät seuraa jalkapalloa tai ymmärrä Litmasen asemaa katsoisivat sen. Ehkä sen jälkeen jokaisen on helpompi tajuta miksi edelleen vuonna 2013 brasilialainen tai italialainen taksikuski sanoo heti ensimmäisenä sanaan "finlandese" vastaukseksi "Jari Litmanen".

Itse olen toki vähän jäävi, olen innokas fani. Avovaimoni joka yleensä suhtautuu kriittisesti lähes jokaiseen elokuvaan (ja Jari Litmaseen) oli kuitenkin leffateatterista uloskävellessämme sen verran vaikuttunut että uskallan sanoa että te kaikki blogimaailman mimmit voitte ihan oikeasti kiinnostuneina tsekata mistä on kyse.


Jos tämä bloggaus ja itse ohjelma meni ohi niin uusinta tulee ensi lauantaina 6.4. klo 12.40. Voi olla itse katson sekä tänään että lauantaina. Ja ehkä pari kertaa senkin jälkeen. Maagisia hetkiä joissa kylmät väreet valtaavat koko kropan ja silmäkulmat kostuvat.

Onneksi on urheilu.

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti näkyy myös Areenan kautta! Todellakin haluisin tän nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkyy kahden viikon ajan Areenassa! http://areena.yle.fi/tv/1841663

   Poista
  2. No pakko myöntää, silmänurkka kostui parikin kertaa. Hyvin virkisti muistia nuo pätkät Ajaxin ajoilta, sillon kun jonkin verran Jarin uraa seurailin. Viimeaikoina on jalikset jääneet vain em ja mm turnausten tasolle.

   Poista
  3. Ihan huikeita kohtia kyllä. Olikos se Ajax-Milan kun kuvattiin pelaajatunnelista matkaa kohti kenttää.. Melkein tärisi vaikuttuneena kun elokuvateatterissa tuon pääsi kokemaan.

   Poista