keskiviikko 8. elokuuta 2012

Maraton-juomiin totuttelemassa.

Aloin vihdoin viime viikolla testaamaan ja totuttamaan elimistöäni urheilujuomaan jota aion käyttää maratonilla. Vesi on tietysti tuttu lenkkikumppani jo pitkältä ajalta ja koko kesän olen mutustellut glukoosipastilleja mutta varsinaiset urheilujuomat ovat olleet outo juttu. Kaupan hyllyllä päädyin tuttuun ja turvalliseen Hartsportiin.

Kolme Hartti-lenkkiä (12km, 12km ja tänään 18km) takana ja hyvältä vaikuttaa. Juoma on yllättävän hyvää, tuo mieleen sitruunan makuiset Pez-karkit, eikä kroppa ole reagoinut siihen mitenkään vaikka olen sitä käyttänyt pakkauksen suosittelemalla laimennussuhteella. Useinhan juoksutapahtumissa juomista tehdään laimeampia sekoituksia jotta ne sopisivat paremmin raskaassa suorituksessa paremmin myös niille joille juoma ei ole entuudestaan tuttu. Itse en koskaan joisi kisassa mitään mitä en ole jo aiemmin lenkeillä kokeillut.

Ensi viikolla lomareissu vie kalenterista pois nipun treenipäiviä mutta silti olisi tarkoitus alkaa testaamaan maratonille miettimiäni suolatasapainon ylläpitäjiä eli suolattuja cashew-pähkinöitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti