perjantai 15. kesäkuuta 2012

Aurinko paistaa ja hiki virtaa.

Nimittäin salilla! Tänään oli vuorossa penkkipäivä joka sujui mainiosti. 16 viikkoa kestävästä 5x5 penkkiohjelmasta oli nyt vuorossa viikko numero 11 ja viimeiset sarjat olivat jo erittäin kovia. Viimeinen viiden toisto sarja tehtiin nimittäin 95% maksimista! Viimeisillä sarjoilla en enää pysty tekemään puhtaita viiden peräkkäisen toiston sarjoja vaan homma menee osiin, esimerkiksi 3+2 tai 2+2+1 toistoa. Nyt odotin että kun tangossa on noin kova mälli niin todennäköinen viimeinen sarja olisi 1+1+1+1+1 mutta ihmeen hyvin meni, 2+1+2 ja sai hymyillä onnistunutta treeniä. Päälle vielä vatsalihaksia ruttuun oikein urakalla ja hauikset tyhjiksi leuanvedolla niin pukuhuoneessa sai olla tyytyväinen täriseviin käsivarsiin.


Nykyisellä salillani on ilmastointi mutta täytyy myöntää että se on vain bonusta, ei pakollisuus. Vanhalla salillani nimittäin ilmastointi tarkoitti aukinaista ikkunaa jonka edessä on tuuletin ja viime kesänä väännettiinkin 28-30C lämpötiloissa. Paita oli hiestä märkä kun oli vaihtanut vaatteet ja kävellyt salin puolelle joten alkulämpö tuli otettua jo siinä. Mutta ei se tietenkään tekemistä haitannut, vettä vain reilusti mukaan ja kolistelemaan painoja kuin viimeistä päivää.

Tämä viikko on ollut joka päivä aika aurinkoinen joten en ole päässyt rytmittämään juurikaan sali- ja juoksupäiviä kelien mukaan. Esimerkiksi eilinen 2.5 kilometrin intervallitreeni vei kyllä hirvittävästi mehuja kun aurinko porotti koko lenkin ajan. Stadion oli suljettu joten juoksin metsässä lenkkipolulla joten onneksi puut vähän varjostivat ja tarjosivat suojaa.

Tälle viikolle on ohjelmassa vielä yksi pidempi juoksulenkki ja päätin vetää sen sunnuntaina koska silloin pitäisi olla viileämpi sateinen päivä. Sateessa juokseminen on ihan parasta, happea riittää eikä sadetta edes huomaa kun muutenkin olisi hiestä märkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti