keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Treenipäiväkirja: yhteenveto vuoden ensimmäisestä puoliskosta

Sinne meni vuoden kuusi ensimmäistä kuukautta ja pirun monta hyvää treeniä. Ajattelin selailla treenipäiväkirjoja ja -kalenteria ja tehdä jonkinlaista yhteenvetoa ja tilastoa vuoden ensimmäisestä puolikkaasta.

TAMMIKUU 4 juoksulenkkiä (yht. 10km), 4 salitreeniä
Helvetti eli kuukauden kestänyt kuume jatkui vielä pitkälle tammikuulle. Kuun lopussa pääsin varovasti palailemaan treenikuvioihin. Jälkikäteen voi olla onnellinen että tuo saldo näyttää edes tuollaiselta.

HELMIKUU 5 juoksulenkkiä (yht. 41km), 9 salitreeniä
Paluu juoksupoluille jatkui ja pari pitkistäkin sain juostua. Polvi turposi muodottomaksi loppukuusta ja keskityin saliin.

MAALISKUU 9 juoksulenkkiä (yht. 53km), 8 salitreeniä
Maaliskuun lopulla alkoi sitkeä flunssa ja tuli taas taukoa kaikesta liikkumisesta. Onneksi kuun ekat kolme viikkoa sai tehtyä hyvää duunia.


HUHTIKUU 10 juoksulenkkiä (yht. 72km), 8 salitreeniä
Huhtikuun puolivälissä näyttää olevan melkein viikon treenitauko mutta enpä muista syytä eikä tämä blogikaan sitä paljasta.

TOUKOKUU 10 juoksulenkkiä (yht. 100km), 8 salitreeniä
Nyt alkoi olemaan kilometrit kohdallaan. Hyvä kuukausi jossa pisimmillään vain kolmen päivän taukoja.

KESÄKUU 13 juoksulenkkiä (yht. 96km), 9 salitreeniä
Kesän saapuessa on treenejä alkanut kertymään. Kesäkuussa mainiot 22 treeniä. Intervalliharjoitusten myötä juoksukilometrit vähenivät mutta treenikerrat kasvoivat.

Aika tasaisesti salilla on tullut käytyä se kaksi kertaa viikossa, eli 8-9 kertaa kuukaudessa. Juoksulenkkien kilometrien pitäisi vielä kasvaa roimasti, 105 kilometriä joka kuukausi vuoden kuutena viimeisenä kuukautena niin saisin kasaan tavoittelemani 1000 kilometrin vuosisaldon.

Kesän ensimmäinen hellejakso taisi alkaa tänään. Piti lähteä vähän aikaisemmin lenkille kuin yleensä mutta lämmin oli silti. Nesteytyksestä ja lämmönsietokyvystä pitää ehdottomasti blogata lähiaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti