maanantai 2. maaliskuuta 2015

Helmikuun hiet.

Mahtoiko talvi loppua jo? Tällä hetkellä näyttää siltä. Kai se sieltä vielä nostaa päätään mutta just nyt tuntuu siltä että shortsit+lippis-kombo juoksulenkeillä on aika lähellä. En muista olenko ennen nähnyt maantiepyöräilijöitä helmikuussa mutta viime viikolla näin useammankin! Unohtakaa leskenlehdet ja muuttolinnut, ketjunpyörittäjät näyttää sen mihin suuntaan vuodenajat kulkee!


Seuraavat puolitoista viikkoa näyttää näköjään yhtä keväiseltä.

Helmikuun treenit meni ihan hyvin, yksi viikko meni puolittain telakalla kuten tammikuussakin. Treenipäiviä kertyi yhteensä 17 eli lepoa tuli peräti 11 päivän verran mikä on reilunlaisesti kun helmikuussa oli muutenkin vähemmän päiviä.

Voimatreenejä oli 10 kappaletta, niistä kolme painonnostovalmennuksessa ja loput seitsemän omatoimisesti. Juoksuharjoituksia oli 7 ja niissä kilometrejä kertyi 52.


Harjoittelun kuormittavuuskäppyrät näyttää ihan hyvältä näiden kahden ekan kuukauden osalta. Viimeiset kaks viikkoa näyttää liian samanlaiselta, tasaista viivaa ei saisi tulla. Se johtuu siitä että rääkkitreenejä kertyi parin viikon aikana tasan yksi. Nössöily loppuukin samantien ja tällä viikolla aion paiskia hikeä pintaan rankemman kautta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti