maanantai 3. maaliskuuta 2014

Huikean helmikuun harjoitukset.

Tästä on tulossa ties kuinka mones perättäinen kuukausiyhteenveto joka voisi sisältää varauksetonta hehkutusta siitä kuinka hyvin on mennyt. Hyvä niin, heikompia aikoja saattaa nimittäin olla luvassa.

Helmikuussa oli vain 28 päivää mutta silti sain tehtyä 20 harjoitusta. Kaksitoista voimaharjoitusta salilla joista neljä painonnostoseuran treenejä sekä kahdeksan juoksulenkkiä. Juoksukilometrejä kertyi 84 eli vähän reiluja kymppejä tuli hölköteltyä keskimäärin.

Vuoden kahden ekan kuukauden aikana treenejä on kertynyt 43 kpl mikä on mun mielestä täydellisyyttä hipova määrä, en olisi kyllä yhtään enempää halunnutkaan tehdä. Viime vuonna samassa ajassa tuli 40 treeniä joten eteenpäin menoa on ollut havaittavissa. Viiden treenin viikko-ohjelmasta olen saanut pidettyä kiinni käytännössä 100-prosenttisesti.

Vähän tätä hienoa kuukausiyhteenvetoa himmentää se tosiasia että tämä maaliskuu lähti käyntiin karmealla tavalla. Tavallinen salitreeni tänään aamupäivällä sai sellaisen lisämausteen että tulevien päivien treenit ovat kyllä todellisessa vaarassa.Pakko vetää vähän happea ja odottaa millaisia vaurioita sain aikaiseksi. Kirjoittelen huomenna tarkemmin - jos kehtaan.

4 kommenttia:

 1. Outs, toivottavasti vain kuulostaa pahalta ja treenit sais jatkua samaan hyvään tahtiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttaisi siltä että selvisin säikähdyksellä.. :E

   Poista
 2. No mitä sä oot koheltanu? Hiluvitkun sanoin, toivottavasti vain kuulostaa pahalta. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koheltaminen on tosiaan ihan oikea sana! Kirjoitan lisää vielä tänään..

   Poista