keskiviikko 29. elokuuta 2012

Motivaation lähteellä: Hevoskuuri.

Kun etsii netistä inspiraatiota ja motivaatiota törmää usein blogeihin. Blogien lisäksi kannattaa huomioida kuitenkin myös kunnolla toimitetut, urheiluun ja liikuntaan keskittyvät sivustot. Tänään ajattelin esitellä ja suositella yhtä: Hevoskuuri.fi.


Hevoskuuri.fi on kattosivusto kaikelle kestävyysurheilulle juoksusta hiihtoon ja suunnistuksesta pyöräilyyn. Sivustolle toimitetaan laadukkaita uutisia, artikkeleita, haastatteluja ja raportteja päivittäin. Pelkästään viimeisimmistä päivityksistä löytyy nippu erittäin mielenkiintoisia aiheita:

- Raportti Helsinki City Triathlonista
- Raportti Helsingissä järjestetystä perinteikkäästä ultrakilpailusta, Masokistin unelmasta
- Entisen ammattipyöräilijän, Kjell Carlströmin, kirjoitus maantiepyöräilijöiden ravinnosta ja lihashuollosta pitkässä ja äärimmäisen raskaassa etappikilpailussa
- Raportti Ruotsin suurimmasta maastopyöräilytapahtuma CykelVasanista
- Raportti Helsinki City Marathonilta

Tässä siis vain osa viimeisen viikon aikana ilmestyneistä jutuista. Mieleenjääneitä vanhoja juttuja on paljon, suosittelen ainakin seuraavia:

- Simo-Pekka Fincken matkakertomus "Eloonjäänyt" Kolin Vaarojen maratonilta, ehkä Suomen rankimmasta juoksutapahtumasta.
- Juttu kaksikosta jotka juoksivat Helsingistä Paavo Nurmen patsaalta Turkuun Paavo Nurmen patsaalle.

Kaikki ihmiset joista tuolla sivulla kirjoitetaan ovat valtava innoitus ja energian lähde kun tekee töitä kohti omia tavoitteita. No, ehkä Lance Armstrongin jalanjälkiä ei kannata seurata kuin osittain ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti