maanantai 20. elokuuta 2012

Ilmoittauduin maratonille.

26 vuorokautta ja 20 minuuttia. Sen verran on vielä aikaa hioa itseni sellaiseen vireeseen että 42 kilometriä 195 metriä onnistuu.

Nyt se on siis viimein tehty. Viime viikolla jo varasin hotellihuoneen kisaviikonlopulle ja nyt viimeisenä sinettinä maksoin osallistumismaksun itse maratonille.

Tuntui vähän hassulta tehdä ilmoittautuminen juuri nyt kun takana oli neljän päivän loma ja ehti jo tuntua ettei mikään kuntoilija olekaan. No eipä se kunto mihinkään tietenkään parissa päivässä katoa, päinvastoin teki varmasti vain hyvää kun mieli ja kroppa saivat muutakin ajateltavaa ja tehtävää kuin liikunnan. Perjantaina ja lauantaina, siis kahden päivän tauon jälkeen, oli jo sellainen mieli että jotain on tehtävä joten iltapalaksi tein kotona punnerruksia ja istumaannousuja. Eilen illalla kävin sitten vihdoin salilla tekemässä lyhyen treenin eli penkkipunnerrusta, leuanvetoa ja erilaisia vatsalihasliikkeitä. Töiden jälkeen suuntaan metsään hölköttelemään. Edellisestä lenkistä on tasan viikko! Tuntuu ihan hassulta. Tämä on kuitenkin ollut vuoden pisin tauko joka ei ole johtunut jostain loukkaantumisesta tai flunssasta.

'

Hitto. Hikeä on jo ollutkin kova ikävä.

Tällä viikolla olisi tarkoitus tehdä maratontesti. Kirjoitan siitä myöhemmin lisää ja selvennän mistä on kyse.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti! Toivottavasti kaikki menee hyvin.

   Poista
 2. Paljon tsemppiä koitokseen! Itse juoksin puolimaratonin ensimmäistä kertaa Turussa kesäkuun lopulla. Ehkäpä minäkin joskus jaksan tuon kokonaisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon juossut kaksi puolikasta ja olen ajatellut että jos jaksaa juosta 21km niin kai sen jaksaa juosta kahteenkin kertaan.. kohta nähdään toimiiko tuo kuvio oikeasti ihan käytännössäkin :)

   Poista