maanantai 1. joulukuuta 2014

Musta marraskuu.

Marraskuu oli todella pimeä - ja lämmin. Uutisten mukaan esimerkiksi Helsingissä aurinko näyttäytyi marraskuun kahden viimeisen viikon aikana yhteensä noin kolmen tunnin ajan. Musta tuntuu että syksyllä on aina synkkää mutta tilastojen mukaan keskimääräisenä marraskuuna aurinko paistaa lähes 40 tuntia joten ero on kyllä merkittävä.

En ole nähnyt vielä uutisia lämpötiloista mutta ihan varmasti on ollut paljon lämpimämpääkin kuin marraskuussa yleensä. Parina päivänä muutama sentti lunta ja pari astetta pakkasta, muuten musta maa. Erityisesti lasten kannalta se on kyllä tylsää, samat hiekka- ja kuraleikit jatkuu kuukaudesta toiseen ja pesukone pyörii 24/7. No, onneksi sähkölämmittäjän lompakko kiittää kun ei ole pakkasia, lokakuun sähkölasku oli monta kymppiä pienempi kuin viime syksynä.

Jotenkin syksyn harmaus on tarttunut mun liikuntoihinkin. Vaikka tarkoituksena olikin ottaa kevyesti ja erityisesti juosta paljon vähemmän kuin normaalisti niin jotenkin olo on vähän pettynyt. En tiedä osaanko selittää asiaa, periaatteessa tein just kuten suunnittelinkin mutta ehkä olisi helpompi ottaa iisisti vaikka heinäkuussa kuin keskellä kurakaamosta?

Harjoituspäiviä kertyi 19, niistä seitsemän oli omatoimisia voimatreenejä, kolme painonnostoharjoituksia ja yhdeksän juoksulenkkejä. Juoksuaskelista muodostui 37 kilometriä. Olin jo varma että marraskuusta tulee vuoden heikoin juoksukuukausi mutta tadaa, tammikuussa juoksin kaksi kilometriä vähemmän :D Revitään nyt iloa vaikka siitä.

Mulla on ollut pieni lentsu, ärsyttävin mahdollinen harjoittelun kannalta koska ei ole kunnolla kipeä vaan vain hieman. Meniskö vai ei? Eniten harmittaa sen takia että nyt olisi iso palo ja sauma tehdä todella kovia treenejä. Just sen takia jätin myös tänään salin väliin, ei huvita yhtään mennä sinne tekemään puolivaloilla vähän sinnepäin. Nyt jos koskaan haluan tehdä sataprosenttisesti ja enemmänkin.

Ei tämä marraskuukaan nyt niin huono ollut. Voimapuolella mentiin eteenpäin mutta mieli on jännä juttu. Pienikin takapakki saa epäilemään koko isoa kuvaa. Ei kai pari päivää kestävä hieman tukkoinen olo nyt romuta viiden kuukauden voimajaksoa :D


Juoksuun kaipaisin piristykseksi vähän haastavampia kelejä. Missä lymyää kaikki syysmyrskyt? Jäinen tihkusade tai pöllyävä lumi?

Toivottavasti joulukuulla on takataskussa pari kunnon jymy-ylläriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti