perjantai 12. joulukuuta 2014

Seitsemän harjoitusta kuudessa päivässä!

No niin, nyt on aika mahtava putki takana. Silloin tällöin olen harjoitellut kuutena tai seitsemänä päivänä peräkkäin mutta silloin harjoituksia on ollut tasan yksi päivässä. Keskiviikon eka tupla toi mukanaan aika hienon saldon:

su 7 km juoksua
ma salitreeni
ti 7 km juoksua
ke 3 km juoksua + painonnnostoharjoitus
to 3 km juoksua
pe salitreeni

Rasitukseltaan viikko oli kuitenkin kevyt, juoksulenkit oli paitsi lyhyitä niin myös temmoltaan kohtuullisen rauhallisia eikä kovimpia anaerobisia harjoitteita ollut kuvioissa myöskään salilla. Eilen juoksulenkillä otin 3x 300 metriä kovaa, juoksin lenkin muuten noin 5.00 - 5.30 min/km vauhtia mutta noi vedot varmaan noin neljän minuutin temmolla.

 En tiedä johtuuko tästä lämpimästä ja nyt myös kosteasta talvesta mutta taas tuntuu olen vähän limaa tai jotain muuta skeidaa pöntössä, eilen illalla tuli kröhittyä ja pieniä limanpaloja irtosikin. Intervallit ja muut kovat anaerobiset harjoitteet irrottavat limaa ja tavallaan nostavat pintaan jos jotain pientä lentsun aiheuttamaa karstaa on moottorissa. Tänään salilla päässä vähän humisikin ja pumppu hakkasi normaalia kovempaa enkä tehnyt suunniteltua treeniä kokonaan. Noin puolen tunnin setti eli alkulämmöt ja 5x5 raskasta etukyykkysarjaa riittivät. Nyt värkkäilin rakkaalla Skopecin generaattorilla uuden ohjelman talven ratoksi keskiviikkona nostamani uuden maksimin arvoilla.

Saako viikonloppuna vähän huilailla? Urheilun parissa tottakai ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti