tiistai 5. heinäkuuta 2016

Kesäkuun pohjanoteeraus ja kohti parempaa.

Kesäkuu oli harjoittelun kannalta aivan surkea kuukausi. Täysi pannukakku jonka kruunasi tietysti se nollakunnolla vedetty maraton.

Koko kuukauden saldoksi muodostui seitsemän (7!) liikuntasuoritusta jonka kehtaan noteerata kummemmin. Ja kun tilastokatsaus kiinnostaa kaikkia niin.. joulukuussa 2011 on ollut yhtä hiljaista treenin suhteen! Pahin hiljaiselo 4.5 vuoteen ei voi olla näkymättä kunnossa. Ja sen tietysti sain kokea karvaasti Forssassa.

Kun yhteensattumia tulee tarpeeksi niin sitten käy näin. Lomareissut, erittäin kiireinen työviikko ja sen jälkeen maratonilta palautuminen tulivat viikko toisensa jälkeen peräkkäin. Ihan tuollaista settiä tuskin on hetkeen uudestaan luvassa joten isossa kuvassa se ei suuremmin haittaa.

Kesäkuussa juoksin siis maratonin, tein kaksi painonnostoharjoitusta (1.6. ja 3.6. - loppukuussa ei ollenkaan..) ja kävin lenkillä neljä kertaa. Juoksukilometrejä kertyi 70 josta toki reilusti yli puolet tuli maratonilta.

Viime viikko oli kuitenkin paluuta wanhoihin hyviin aikoihin:

ma: 3km juoksua + tankojumppa salilla
ti 10km juoksua
ke tankojumppa salilla
to 7km juoksua
pe painonnostoharjoitus
la lepo
su lepo
ma painonnostoharjoitus

Kahdeksaan päivään kuusi harjoitusta, yhtä paljon kuin koko kesäkuussa :D Paluu juoksuun on ollut ihan kohtuullista, salilla on sujunut myös kelvollisesti. Yksinkertaiset liikkeet ovat sujuneet jopa odotettua paremmin mutta työnnöt ja tempaukset ovat aivan hukassa. Onhan se selvää että noin teknisissä liikkeissä kuukauden tauko näkyy karulla tavalla.

Normaalisti treenaan punttia urheilutalolla mutta se on suljettu kesällä seitsemäksi viikoksi. Neuvottelin seuramme jäsenille treenivuorot toiminnallisen harjoittelun salilta ja onkin ollut piristävää treenata vaihteeksi jossain muualla. Kun normaalisti meidän salilla on vain levytangot ja painot niin nyt voi myös vaikka soutaa, vääntää assault bikea, kiivetä köysiä jne. Ja niitä onkin tullut tehtyä! Kivaa vaihtelua.


Suurmestari Kilian Jornetin hengessä vedän tänään illalla yhteislenkin laskettelukeskuksen rinteessä. Juostaan  rinnettä niin kauan ylös ja alas että tuntuu niin pahalta että alkaa jo tuntua hyvältä. Silloin alkaa tuntua voittajalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti