keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Joskus kulkee, joskus ei, mutta tuntuu se silti.

Eilinen salitreeni oli tutun hapokas. Etukyykkyjä, pystypunnerrusta, penkkipunnerrusta, leuanvetoa. Osa liikkeistä kulki hyvin, osa ei. Erityisesti leuanveto on ollut viime päivinä aika hukassa. Pitänee keskittyä siihen ja ottaa rauhassa vaikka mahdollisimman puhtaita ykkösiä ja unohtaa pidemmät sarjat. Viis sekuntia riipuntaa täysin suoriksi ojennetuilla käsillä ja sen jälkeen mahdollisimman rauhallinen toisto ja rinta tankoon.

Pystypunnerruksessa 5x5 sarjat alkaa olemaan jo lähellä maksimitasoa ja viimeinen sarja piti tehdä muistaakseni 2+3. Tuntui jo aika pahalta mutta vielä rauta nousee.

Koska maanantaina olin juossut 7 kilometriä reippaasti niin salin päälle en ottanut mitään liian hapokasta kuten soutua. Sen sijaan ajattelin tehdä vähän vatsoja ja toes-to-baria. Se on liike jossa päivän kunto vaihtelee aina ihan hirveästi, joskus putkeen voi mennä 5-10, joskus vähemmän. En tiedä miksi mutta eilen ei kulkenut yhtään. Sain tehtyä kakkosia :D Lopulta touhu meni siihen pisteeseen että tein ykkösiä ja murisin itselleni kiukusta.

Mutta tänään, tänään tuntuu kuin vatsalihakset olisivat jääneet tiejyrän alle. Jokainen yskäisy tuntuu syvimmissä vatsalihaksissa asti armottomasti. Melkoista.


Joku tuli treenailun ohessa kehumaan popojani ja kertoi harkinneensa painonnostokenkien ostamista. Ovathan ne hyvä ostos, erityisesti jos tekee paljon kyykkyjä ja/tai painonnostoliikkeitä. Puolivälin Jenni kirjoittikin juuri kattavasti pn-kengistä blogissaan: http://www.fitlandia.fi/blogi/painonnostokengat/ . Ei mulla hirveästi ole tuohon lisättävää. Omat kenkäni ovat Adidaksen Powerlift 2.0, niistä löytyy tarinaa tuolta: http://kevyetkilometrit.blogspot.fi/2014/03/adidas-powerlift-20-ja-11-kertaa.html .

Viime viikolla tein boxihyppysarjatkin painonnostokengillä joten täytyy myöntää että lopulta muovautuivat tosi nopeasti jalkaan eivätkä tunnu enää nykyään yhtään jäykiltä tai oudoilta.

Tuota toes-to-bar-liikettä varten voisi muuten myös ostaa uudet kengät, sellaiset 40 senttiä pitkät pellekengät jostain sirkuskaupasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti