maanantai 1. lokakuuta 2012

Syyskuu ja mainio treeniviikko paketissa.

Syyskuu oli mulle ennalta vuoden odotetuin liikuntakuukausi maraton-debyytin takia. Vaikka se on jo mennyttä niin olo ei ole tuntunut yhtään tyhjältä eikä liikunta tarkoituksettomalta, olenhan kova kehittämään koko ajan uusia tavoitteita. Syyskuussa tuli hyvien treenipäivien lisäksi myös taukoja juuri tuon maran takia, treenasin vain noin 15 päivänä normaalin 20 treenipäivän sijaan.

Viime viikolla jäähdyttelin vielä vähän ja palasin varovasti lenkkipoluille ja kävin sen sijaan kolme kertaa salilla.

MA Kuntosali. Penkkipunnerrusta, leukoja, vastarutistuksia ym. tunnin verran. Testasin myös OHS-kyykyn maksimia kyykkyohjelmaa varten.
TI 6 kilometrin kevyt lenkki.
KE Lepopäivä.
TO Kuntosali. Jalkatreeniä ja vähän yläkroppaa 1½ tunnin verran.
PE 12 kilometrin lenkki. Jalat aivan tukossa edellisen päivän treenistä. Reidet ja pakarat huutelee aina kun kävelee tai nousee sohvalta/sängystä/mistä vaan.
LA Lepopäivä. Piti käydä salilla tekemässä penkkiä ja eka treeni kyykkyohjelmasta mutta jalat olivat edelleen aika huterat joten lepoa vain.
SU Kuntosali. Penkkiä ja kyykkyä tunnin verran. Tarkoitus oli mennä joka tapauksessa aikaisin treenaamaan mutta kun poika päätti herätä poikkeuksellisesti ennen seitsemää niin olinkin salilla jo 9.30. Hyvä treeni ja hieno ilmapiiri. Kymmenen maissa alkoi lapata koko ajan enemmän väkeä ja lopulta oli varmaan vajaa 30 ihmistä, kun puoli kympiltä oli vasta ehkä viisi.

Hieno viikko, oli kiva tehdä pitkästä pitkästä aikaa kolme salitreeniä. Nyt keskitytään vielä vähän juoksuun mutta tammikussa siirryn joksikin aikaa tuohon 3x sali / 2x juoksu rytmiin. Varmasti tuo taas piirun verran lisää vääntöä ja intoa tekemiseen.

Syyskuussa kilometrejä kertyi 74. Pettymys, varsinkin kun maratonilta en merkannut juoksukilometrejä kuin 26. Nyt aletaan jahtaamaan niitä 30-40 kilometrin viikkoja ja hyvin alkoi kun tänään kävin jo köpöttelemässä 12 kilometriä metsässä, vuorotellen maapohjalla ja nurmettuneella ja umpeen kasvaneella pururadalla. Sadetta, mäkiä, puurtamista. Täst se lähtee, lokakuu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti