tiistai 9. lokakuuta 2012

Juoksutapahtumien superviikonloppu takana.

Viime viikonloppuna järjestettiin paljon hienoja tapahtumia ympäri Suomea joista moniin myös bloggaajat osallistuivat: Hangon Itämerimaraton, Vaarojen maraton Kolilla, Vierumäen 24h ultra, Pirkan hölkkä, Espoon Keskuspuistojuoksu jne. Vaikka en enää tänä syksynä aio juosta missään kisassa niin omakin juoksuharrastus saa uutta pontta kun seuraa muiden valmistautumista eri juoksutapahtumiin.


En ole vielä ehtinyt lukemaan bloggauksia ja raportteja kisoista mutta tarkistin kuitenkin heti että kaikki ovat päässeet maaliin. Se on kuitenkin tärkeintä kun juostaan ekoja kokonaisia ja puolikkaita maratoneja tai osallistutaan ultra- tai muihin haastaviin tapahtumiin.

Itselläni on ollut hieman vaivoja viime päivinä, kirjoitan niistä tarkemmin huomenna, mutta heitetään vielä loistava linkkivinkki loppuun. Juoksija-lehden Maratontilasto kertoo kaikkien suomalaisten tulokset eri kotimaisista ja ulkomaisista kisoista vuosilta 2005-2012. Kyllä, olen itsekin nyt vihdoin siellä mukana yhdellä maraton-loppuajallani ja niin näyttää olevan iso joukko muitakin tuttuja ja kavereita. Ei muuta kuin tutkimaan omia tilastoja ja tietoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti