tiistai 21. lokakuuta 2014

Mahtavia paitoja halvalla triathlonisteille ja muille fillarifriikeille!

Tekisi mieli tilata vähän siistejä paitoja mutta koska niissä on armotonta triathlon- ja pyöräilyhehkututusta - enkä kumpaakaan harrasta - niin ei ole pokkaa tilata niitä, tai ainakaan pitää päällä :D

Siispä koska blogia lukee ja seurailee joukko kyseisten lajien innokkaita harrastajia niin vihjaanpa teille että nyt on laatua tarjolla halvalla. Australialaisen Cycology Gearin poistomyynnissä on vielä jonkin verran kokoja jäljellä todella tyylikkäistä kamppeista. Mikä parasta, firma postittaa tuotteensa myös Suomeen ilman postikuluja joten jos sivuilla lukee hintana 13.99 euroa niin sehän ei maksa sitten oikeasti yhtään enempää.

Tämä ei tietenkään ole mikään sovittu mainos vaan hyvän pitää antaa kiertää. Tilasin itselleni todella hienon juoksuaiheisen paidan noin vuosi sitten ja olen ollut erittäin tyytyväinen sen laatuun. Myös tilaus- ja toimitusvaihe menivät todella sujuvasti, muistaakseni paita oli täällä toisella puolella maailmaa noin viikossa.

Cycology run out sale löytyy tästä linkistä: http://www.cycologygear.com/runout-sale/ Tilaisin mieluusti ainakin Fyxd:n, Sleep ride eat repeatin, Save the Worldin, Tri Harderin, Tridentin, Victoryn.. Tuolla normaalihintaisten paitojen puolella onkin sitten vielä enemmän herkkuja. Kyllä on design kohdallaan.

Huomatkaa muuten että nämä tosiaan lähetetään Australiasta joten montaa paitaa ei kannata laittaa samaan tilaukseen, siitähän ei ole muutenkaan hyötyä kun postimaksuja ei ole. Useamman paidan tilaus voi jämähtää tulliin ja voi joutua maksamaan tullimaksuja. Yksittäisen paidan tilauksessa tällaista riskiä ei käytännössä ole.


2 kommenttia:

  1. Jee, mainio vinkki flunssapäivän treeniksi. Verkkokauppasurffailu! Kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä laji, vaatii tasapainoilua (lompakon kanssa) kuten oikeakin surffaus :)

      Poista