keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Viikon tauko salilta kuin vahingossa.

Tänään salille melkein viikon tauon jälkeen. Olinko pettynyt ja harmissani tauosta? No en, se oli täysin suunniteltu juttu. Jos kyseessä olisi joku vamma tai flunssa niin varmasti harmittaisikin mutta juoksukauden alkaessa ollaan ihan normaalissa tahdissa. Kolme lenkkiä ja kaksi salipäivää viikossa tarkoittaa käytännössä just tätä eli viime viikolla kävin salilla tiistaina ja torstaina ja tällä viikolla keskiviikkona ja toivottavasti perjantaina.

Nettifoorumit ovat täynnä valittajia jotka itkevät kuinka viikon tauko salilta romahdutti kunnon. Aika ohuella terällä ollaan jos näin todella on. Toki jos tuon viikon on maannut kuumeessa sohvalla tai juopotellut niin se varmasti näkyykin kondiksessa. Maksimitoistoja tehdessä rutiini ja paras isku katoaa nopeastikin mutta kun itse liikun 60-90% alueella maksimeista niin vääntöä löytyy ihan totutusti. Suurinta ihmetystä aiheuttaa edelleen se miten ruksuvat ja paukkuvat polveni reagoivat juoksemisen ohella erilaisiin kyykkyvariaatioihin.


Monipuolinen treeni tekee liikkujasta monipuolisesti hyväkuntoisen. Kannattaa kokeilla uusia lajeja, uusia treenimuotoja, uutta tapaa ajatella liikkumisesta. Itse aion kesällä juosta rantahiekassa, se on jotain mitä piti tehdä jo viime kesänä mutta jäi vain tekemättä. Tällä kertaa se ei jää aikeeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti