keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Salipäivän ruokavalio.

En hifistele syömisen suhteen enkä välttele mitään. Paino-ongelmia ei ole, painoa mieluummin saisi tulla pari kiloa kuin lähteä pois. Jos tekee mieli suklaata tai sipsiä niin mussuttelen ihan vapaasti. Paria periaatetta kuitenkin noudatan. Salipäivinä keskityn siihen että proteiinia tulee riittävästi ja lenkkipäivinä panostan hiilareihin heti aamusta jotta energiaa piisaa.

Aiemmin proteiinin riittävän saannin kanssa oli ongelmia, en vain jaksanut syödä tarpeeksi ja sopivia ruokalajeja oli vaikea keksiä. Nyt on alkanut kulkea paremmin ja voisinkin vähän esitellä mitä esimerkiksi eilen söin.

Aamupala

Pari leipää. Proteiinia ehkä pari grammaa.

Välipala

Heti treenin jälkeen salin pukuhuoneessa Maximin 54% patukka . Paras patukka/valmisjuoma minkä olen kaupoista löytänyt. Yhdessä patukassa 43 grammaa proteiinia.

Lounas

Purkillinen tonnikalaa + paketti mozzarellaa + kourallinen cashew-pähkinöitä. Proteiinia 100 grammaa.

Päivällinen

Jauhelihakastiketta ja riisiä. Proteiinia 50 grammaa.

Iltapala

Kehittämäni pirtelö, joka tosin on sen verran paksua että lusikoin mieluummin kuin juon. Tehosekoittimeen:

250g raejuustoa
250g rahkaa
250g marjajugurttia
25g marjoja

Alkuperäisessä reseptissäni laitoin myös 250g marjoja mutta pakastin alkaa uhkaavasti tyhjentyä joten määrää on ollut pakko supistaa radikaalisti. Proteiinia 75 grammaa.

Yhteensä proteiinia noin 260-270 grammaa. Painan 75kg joten ihan hyvissä määrissä per painokilo ollaan.

Tänään kävin varovasti hölköttelemässä kilometrin. Vähän polvessa tuntui välillä että jotain vaivaa on joskus ollut mutta ei tuntunut yhtään pahalta. Huomenna salille ja perjantaina voisi yrittää miltä tuntuu vaikka kolmen kilometrin lenkura.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti