torstai 12. huhtikuuta 2012

Juokse pahan päivän varalle.

Salipäiväkirjan ohella tilastoin ja kirjaan ylös myös juostuja kilometrejä. Lasken kuitenkin vain täydet kilometrit joten jos matkaa kertyy 5.3 tai 5.8 kilometriä niin tilastoihin päätyy vain se vitonen.

Esimerkiksi tällä viikolla olen kolmen lenkin aikana juossut "virallisesti" 18 kilometriä. Todellisuudessa ollaan kuitenkin lähellä kahtakymppiä kun puolikkaita ja vajaita kilometrejä on kertynyt jokaisella pätkällä. Peruskuntoa rakennettaessa jokainen juostu metri on tärkeä. Jos suunniteltu matka tulee täyteen mutta kotiin on vielä matkaa niin älä lopeta kesken vaan juokse loppuun asti. Joka tapauksessa tulee päiviä jolloin syystä tai toisesta ei tule juostua ja silloin nämä näkymättömät metrit antavat paljon anteeksi.

Eilen ostin apteekista Voltarenia ja olen nyt hieronut sitä polven ulkosyrjään. Venyttelyn, kylmähoidon ja geelin yhdistelmä ilmeisesti auttaa koska tänään kipitin rauhallisen 8 kilometrin siivun ilman kipuja. Ensi viikolla voisi alkaa vihdoin nostaa kilometrimääriä maltillisesti.


Jos voittaisin lotossa, ostaisin kilpapyörän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti