keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Aamuruuhka salilla.

Yleensä käyn kuntosalilla aamupäivän aikana, noin klo 10-13 välillä. Eilen menin kuitenkin jo yhdeksän maissa. Odotin että meininki on yhtä rauhallista kuin ennenkin, jopa rauhallisempaa, mutta päinvastoin. Paikkahan oli aivan tukossa! Talja oli koko tunnin varattuna ja käsipainojakin piti välillä jonottaa ja metsästää. Tällaista hulinaa ei ollut edes tammikuun kuuluisina hulluina päivinä.

Hetkinen, toukokuun loppu ja sali täynnä. Olisko porukka herännyt siihen että kesä tulee? Tässähän on kuukausi aikaa juhannukseen joten nyt pitää heilutella hulluna niitä kilon käsipainoja että on järjettömän kovassa rantakunnossa!! Faktahan on se että nyt kun herää kuntoilemaan niin viime kesän jälkeisen sohvalla löhöilyn ja herkkujen mussuttamisen jäljet suorastaan kaikkoavat olemuksesta. Se on fittiä ny hei!


No joo, oikeasti parissa viikossa tai edes parissa kuukaudessa ei tehdä ihmeitä. Rasvaprosentti ei putoa, sixpackki ei tule näkyviin eikä lihakset ala pullistelemaan ellei takana ole pitkäjänteistä työtä tai poikkeuksellista geeniperimää.

Nyt jos aloittaa niin voi olla kovassa kunnossa kesällä 2015 - riippuen tietysti siitä mitä sillä kovalla kunnolla tarkoitetaan. Itse olen mieluummin hyvässä kondiksessa 24/7/365 kuin parina heinäkuisena hellepäivänä.

Toki tässä ajassa ehtii karistaa nesteet pois kropasta. Mutta jos kesän ykkösharrastuksiin kuuluu grillailu ja terasseilla siiderin ja kaljan lipittäminen niin onko järkee?


Elämään on tietysti kiva keksiä uutta sisältöä ja puheenaiheita mutta jos elämä on pelkkää joulukilojen karistamisen, uuden vuoden lupausten ja toukokuun rantakunto-dieettien ja -treenien odottelua niin miksi vaivautua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti