keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Rantakuntoa ei ole olemassakaan.

Kuntosalilla on ollut vapun jälkeen hiljaista kuin hautausmaalla. Optimisti ajattelisi että kaikki ovat varmaan päässeet siihen jahtaamaansa rantakuntoon etuajassa. Tai ovat tuolla ulkona juoksemassa. Realistina luulen että moni on katsonut kalenteria ja tajunnut ettei se tammikuussa aloitettu urakka valmistu ajoissa ja on lyönyt hanskat tiskiin.

Mitään rantakuntoa ei ole olemassakaan. On vain kuntoa ja epäkuntoa. Kunnossa on toki monta eri tasoa. On peruskuntoa, hyvää kuntoa, erinomaista kuntoa ja vaikka helvetin hyvää kuntoa. Itse olen jossain peruskunnon ja epäkunnon välissä. Olen asettanut itselleni tavoitteeksi olla hyvässä kunnossa vuonna 2015. Viiden vuoden ajan viisi treeniä viikossa riittää siihen ehkä juuri ja juuri.


Vuorokaudessa on 24 tuntia. Jos nukut kahdeksan tuntia ja olet töissä tai koulussa kahdeksan tuntia niin myös kesällä siitä lopusta kahdeksesta tunnista irtoaa tunti tai pari oman kunnon vaalimiseen. Siihen ei vaikuta se paistaako ulkona aurinko vai ei. Vuorokaudessa on yhtä monta tuntia vuodenajasta riippumatta.


3 kommenttia:

  1. Tämä teksti.. En tiedä mitä sanoisin. Voisin vain hymyillä :) tarviiko sitä muuta enää sanoa, tiivistit kaiken oleellisen. Hymyilyttää kovasti nyt :)

    VastaaPoista
  2. Aina on ainakin tunti aikaa itselle, ihan varmasti!

    VastaaPoista