perjantai 29. heinäkuuta 2016

Blogin yhteislenkki: Rento polkupitkis Kurjenrahkan kansallispuistossa.

Yksi elokuun kolmesta pitkästä etapistani tulee olemaan polkujuoksulenkki Kurjenrahkan kansallispuistossa. Puisto sijaitsee aivan Turun lähellä ja se tarjoaa useita reittejä joita pitkin kulkea läpi ikimetsien, soiden ja järvenrantojen.

Hukassa? Ehkä. Pala viime kesän ekalta polkuseikkailulta

Ajatus tästä nimenomaisesta yhteislenkistä lähti pyörimään  kun järjestin ensimmäisen polkuyhteislenkkini Kullaan Joutsijärvellä viime vuoden heinäkuussa. Mukana oli kaksikko Turun seudulta jotka kutsuivat meidät muut osallistujat heidän omaan polkuparatiisiinsa, Kurjenrahkaan. Näin kauan siinä lopulta kesti että löysimme sopivan ajankohdan! Järjestämme yhteislenkin sunnuntaina 21. elokuuta.

Alustava suunnitelma on kiertää Kuhankuonon retkeilyreitistön Vajosuon vaellus joka on noin 30 kilometriä pitkä. Vauhti pidetään matalana ja taukojakin on tarpeen mukaan, tarkoitus on nauttia maisemista, eväistä ja hyvästä seurasta rennon ja kevyen polkujuoksun parissa. Juoksuun kuluu arviolta viitisen tuntia.

Itselleni tämä lenkki tulee toimimaan viimeisenä pitkänä juoksuna ennen Tampereen maratonia 27. elokuuta. Jokainen varmasti ymmärtää että kun tämän seikkailun ja maratonin välillä on vaivaiset kuusi päivää niin sykkeet ja tempo todellakin pidetään matalina! :)

Startin tarkka kellonaika ja koordinaatit tarkentuu elokuun aikana. Pyritään valitsemaan lähtöpaikka niin että lenkin jälkeen siellä on mahdollisuus peseytyä, uida ja saunoa. Parhaiten suunnitelmistamme pysyy mukana lenkin facebook-tapahtumassa osoitteessa https://www.facebook.com/events/153312105075551/ . Mikäli et käytä facebookia niin heitähän kommenttia tähän bloggaukseen tai lähetä sähköpostia mulle osoitteeseen mika.punttikarhut (a) gmail.com .

Pitkät ja rennot polkujuoksut tekee hyvää kunnolle ja mielelle eivätkä ne rasita jalkojakaan samalla tavalla kuin pitkät maantielenkit. Tervetuloa kaikki mukaan, vietetään huikea sunnuntai yhdessä Kurjenrahkan kansallispuiston maisemissa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti