tiistai 15. maaliskuuta 2016

Menetetty maa(liskuu).

Niinhän siinä toki lopulta kävi että flunssa tuli mullekin. Ei onneksi täydellä teholla, en ole maannut peiton alla kuumeessa eikä ole tullut esimerkiksi yskää mutta nuha on ollut tosi kova. Olen niistänyt varmaan tuhansia kertoja mutta jos tämä sillä menee ohi niin aika helpolla toki pääsin.

Treenit ovat jääneet väliin nyt jo viikon verran. Olo alkaa kohenemaan ja varmasti lähipäivinä olisin päässyt palailemaan varovasti liikunnan pariin mutta niin ei tule käymään. Torstaina aamupäivällä multa poistetaan helmikuussa juuri ennen maratonia puhjennut viisaudenhammas. Siitä tulee kuulemma aina automaattisesti pari päivää liikuntakieltoa joten tällä viikolla tuskin on asiaa enää liikkeelle.

Käytännössä menetän siis maaliskuusta kaksi treeniviikkoa, melkein kymmenen harjoituspäivää. Pääsiäiselle ollaan suunniteltu kavereiden kanssa pitkää polkujuoksulenkkiä ja seuraava maraton on jo kolmen viikon päässä. Ajatus siitä että olisin voinut kunnolla valmistautua näihin koitoksiin ei tule toteutumaan. Taas mennään ihan nollakunnolla! :P

Ainakaan ei tule tämän lentsun jälkeen palattua treeneihin liian nopeasti kun tulee tuo hammaslääkärin määräämä liikuntakielto suoraan jatkoksi. Mietin että tekisin huomenna painonnostotreenin mutta koska olo on vielä tukkoinen niin se jää nähtäväksi.


Maaliskuusta on kulunut nyt puolet. Olen juossut yhteensä 15 kilometriä 15 päivässä. Todellista maraton-juoksijan harjoittelua.

4 kommenttia:

 1. Hyvä jos ja kun maltat levätä. Saat siitä enemmän hyötyä juoksuusi kuin sillä, että lähdet puolikuntoisena rehkimään.

  Olet sentään saanut 15 kilometriä kasaan tässä kuussa. Se on parempi kuin ei mitään ja suunilleen saman verran, kuin sain itse kasaan tammi-helmikuussa ennen sitä meidän yhteistä sisähallirutistusta. Sulla on vielä aikaa ja pääsiäiseksi mitä mahtavinta ohjelmaa :)

  ps. Tuo kuva on mainio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä en enää juoksekaan muuta kuin tapahtumissa! Harjoittelu on lahjattomille.

   Poista
  2. Taktiikka tuokin ;) Siitä tulikin mieleeni, että näin tänään Miikan Hassen maratonilla juoksemassa. Meidän pitäisi mahduttaa yksi Hasse tämän vuoden ohjelmaan.

   Poista
  3. Hyvä idea. Hasse on hyvä backup myös jos joku mun maraton-suunnitelmista pettää. Eikös Casablancassakin ollut se kuuluisa lause "We'll Always Have Hasse".

   Poista