torstai 1. marraskuuta 2012

Huikea lokakuu takana.

Lokakuu oli kelien puolesta erittäin vaihteleva, shortsi-ilmoista pakkasiin ja lumihankiin. Salilla on ollut kohta kuukauden taukoa käsitreenistä rannekipujen takia. Kaikesta huolimatta treenit kulkivat koko lokakuun erittäin hyvin.

Lenkkipolulla taioin kaikkien aikojen ennätykseni, 154 kilometriä. Lenkkejä oli yhteensä 13 kpl eli keskimäärin noin 12 kilometriä per siivu. Lenkkien pituudet oli 10-14 kilsaa eli lyhyempiä ja nopeampia vetoja tai intervalleja ei ollut lainkaan eikä yhtään pitkistä.

Yhteensä treenikertoja tuli 21 eli lenkkien lisäksi 8 salitreeniä. Kesäkuussa taisi olla yksi enemmän mutta senkin puolesta mentiin mukavasti. Yhtään enempää harjoituksia en olisi halunnutkaan, viisi treenipäivää ja kaksi lepopäivää on minulle ideaaliratkaisu. Kroppa pysyy koko ajan sopivan virkeänä ja tehokkaana mutta rasitusta ja duunia tulee silti sopivasti.


Itsetyytyväisyys pysäyttää kehityksen mutta tänään pidän hyvillä mielin lepopäivän, katson tyytyväisenä lokakuun saldoa ja mussutan karkkia.

2 kommenttia:

  1. Aika hyvät treenimäärät kyllä lykkäsit tuohon ikävään lokakuuhun! Sullahan olis tuolla menolla rahkeita paukuttaa se ennätysmaraton plakkariin jo keväästä/alkukesästä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo varmaan oliskin jos talvi vain menee hyvin mutta ajattelin kuitenkin keväällä yrittää pinkoa puolikkaan alle kahden tunnin. Pari puolikasta siis keväällä ja syksyllä se (reilusti) alle viiden tunnin mara.

      Poista