torstai 19. toukokuuta 2016

Polveilevaa harjoittelua.

Viime viikolla mun piti juosta reilun kympin lenkki mutta vasen polvi alkoi tuntua oudolta jo parin kilsan jälkeen ja käännyin takaisin. Tuntemukset katosivat ja ajattelin että vaiva on ohi. Maanantaina yritin uudestaan juosta pitempää lenkkiä ja se onnistuikin erinomaisesti, 13 kilometriä ilman ongelmaa. Kuitenkin heti lenkin jälkeen tuo vasen polvi tuntui siltä kuin olisi juossut maratonin, kankealta ja vaivalloiselta.

Tiistaina mun piti mennä lenkille heti uudestaan mutta ajattelin tutkailla polven fiilistä. Vaiva katosi mutta sen sijaan OIKEA polvi alkoi tuntua hieman erikoiselta. Siinä ei ole ollut mitään vaivaa pitkään aikaan. Eilen oli painonnostotreenit, päätin kokeilla miltä tuntuu mutta jätin muutamien kyykkyjen jälkeen leikin kesken. Ei sekään polvi kipea ole mutta tuntui hieman inhalta.

Tänään ois taas ollut juoksupäivä mutta jätän varmuuden vuoksi tämänkin harjoituspäivän väliin. Yritän huomenna juosta rauhassa muutaman kilometrin ja tutkailla miltä tuntuu.

Mulla on ollut todella vähän ongelmia jalkojen tai polvien kanssa joten teen kaikkeni jotta nytkään tämä ei kroonistu. Toisaalta olisi hienoa juosta vihdoin kunnolla kilometrejä mutta kuukauden päässä odottaa Forssan Suvi-ilta enkä missään nimessä halua riskeerata sitä tai muita kesän kivoja juoksuelämyksiä kuten polkupitkiksiä. Jos mun pitää juosta pitkiä matkoja tapahtumissa ilman kunnollista harjoittelua niin tehdään sitten niin! Eiköhän hyviäkin jaksoja osu taas kohta eteen. Maltilla!

2 kommenttia:

  1. Oletko paikallistanut kaikkitietävällä Googlella mikä vaiva mahtaa olla? Toivottavasti se on vain ohimenevä rasituksesta aiheutunut vaiva. Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan että lihasjumi vaan taas jälleen kerran säteili reisistä ja pohkeista polviin. Vaikuttaa siltä että venyttely auttoi!

      Poista