keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kiireestä ja kommentoinnista.

Viime aikoina ei ole hirveästi ollut aikaa näihin blogijuttuihin. Kiire ei silti ole oikea sana, en vain ole halunnut käyttää vapaa-aikaa niin paljon tietokoneen tai netin parissa. Olen toki ehtinyt ihan hyvin tänne omaan blogiin kirjoittamaan mutta varsinkin muiden blogien lukeminen on jäänyt aika vähälle enkä ole ehtinyt kommentoimaankaan.

Joitakin blogeja olen ehtinyt tsekkaamaan ehkä kerran viikossa, jopa harvemmin, ja ahkerimmat ehtii siinä ajassa tempaisemaan jopa 5-10 päivitystä. Yleensä ei tule kommentoitua vanhempiin kirjoituksiin vaikka mieli tekisi. Onko muilla samoja fiiliksiä?

Tänne tulee välillä kommentteja jopa monta kuukautta vanhoihin bloggauksiin ja se on mun mielestä ihan yhtä hieno juttu kuin uusimpiinkin. Tottakai kaikki luen ja pyrin aina vastaamaan. Tuntuu hyvältä että vanhojakin kirjoituksia kaivellaan tuolta arkistoista ja luetaan. Huhtikuun luetuimmista bloggauksista melkein puolet on kirjoitettu jo viime vuonna!

Vaikka tätä blogia kirjoitankin puhtaasti omista lähtökohdistani kirjaamalla omia fiiliksiä, tekemisiä ja tekemättä jättämisiä niin vuorovaikutteisuus kommenttien kautta on hieno lisä tähän touhuun. Välillä tulee mietittyä miten ihmeessä suosituimpien blogien kirjoittajat ehtivät paitsi vastaamaan itselle tuleviin kymmeniin kommentteihin päivässä niin myös kommentoimaan lukemiinsa blogeihin? Onkohan jollain jo käytössä supertähtien fanipostien tyyliin joku vastausten kirjoittaja?Hups, painoin vahingossa "tulosta kaikki kommentit"?!

4 kommenttia:

 1. Ei ehdikään. Mun listallani päivittyy ehkä 5-10 blogia maksimissaan päivässä, joten kännykällä niitä päiväunille nukuttaessani suffailen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taitaa olla blogilistalla reilut parikymmentä blogia jotka olen tilannut mutta eipä niistä ehdi kuin pientä osaa seuraamaan jatkuvasti..

   Poista
 2. Mä oon tiedätkö miettinyt ihan just samoja asioita :D. Ja sit se on kanssa vähän harmi, että jos kommentoit jonkun toisen blogiin, niin se "vastakommentti" saattaa jäädä huomaamatta.

  Joskus tosiaan blogit päivittyy ihan hurjaa tahtia ja sitten, jos on oikein flow tän lukemisen kanssa, niin kaipais lisää seurattavaa. Jännä ilmiö.

  Jos muuten satut (tai joku muu) tietämään yhtään Vaaroille 2013 tähtäävää kirjoittajaa, niin blogia saapi vinkata :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se hyvä puoli siinä on että ehtii kommentoimaan vähän niin melkein aina muistaa katsoa onko tullut vastausta :) Ei kyllä tosin aina.

   Muutamissa blogeissa on ollut puhetta Kolista mutta en tiedä onko kukaan vielä ilmoittautunut ja varmuudella menossa. Huomenna ajattelin kuitenkin blogata vähän suosituksia niin saat lisää luettavaa :)

   Poista