perjantai 26. huhtikuuta 2013

Kiinnostavia treeni- ja liikuntablogeja.

Seuraan enemmän tai vähemmän säännöllisesti pariakymmentä blogia jotka käytännössä kaikki liittyvät liikuntaan, urheiluun ja treenaamiseen. Olen pari kertaa aiemminkin vinkannut hyviä ja suositeltavia blogeja ja ajattelin nyt toistaa sen.

En ole ihan varma mitä sivuja olen aiemmin linkittänyt mutta pyrin nostamaan esille ainakin muutaman sellaisen jotka eivät kerää satoja tai tuhansia lukijoita päivässä.


Läskimaija Goes Ultra
Läskimaijan olen linkittänyt ennenkin mutta blogi on yksinkertaisesti niin hauskasti kirjoitettu ja sen takana on niin inspiroiva tarina että se kuuluu tällaiseen listaukseen ehdottomasti mukaan. Suosittelen aloittamaan Läskimaijaan tutustumisen lukemalla bloggauksen "Mitä kolmessa vuodessa voi kunnolleen tehdä?" . Kaveri on miettinyt kirjoittavansa kirjan, se olisi varmasti menestys. Juuri tällä hetkellä Läskimaija on lentokoneessa matkalla Walesiin kilpailemaan 85 kilometrin juoksukisassa. Onnea ja menestystä biisonille!

Rahkamuija
Todellinen feelgood-treeniblogi, salilla paiskotaan rautoja tosimielellä mutta silti aina hyvällä fiiliksellä. Persoonallinen ja pirteä tyyli josta on vaikea olla pitämättä. Ihastuin Rahkiksen blogiin ensisilmäyksellä kun satuin lukemaan Amerikan matkakertomuksen, erityisesti bloggauksen 21 päivää, 21 ainutlaatuista kohdetta... LEUATTAA. Blogin lukijat saavat kaupan päälle vekkulin cameo-hahmon, Rahkaäijän.

My Crossfit
Crossfit-blogeja alkaa olla jo useampia mutta aloitetaan suoraan huipulta: tämä on kaksinkertaisen suomen mestarin Essi Koskisen blogi. Erityisesti kisaraportit ja isoihin kilpailuihin valmistautuminen kiinnostaa itseäni, blogin kautta päästiin jo sukeltamaan Crossfit Open-karsintoihin ja millaisia fiiliksiä ne kilpailijoissa herättävät ja kohta todennäköisesti päästään kuulemaan Euroopan aluekarsintojen meiningeistä. Essi Kaliforniaan!

Steffit
Steffi on kirjoittanut blogiaan jo pidempään mutta se on selkeästi saamassa uutta suuntaa, Tampereen Crossfit Winter Warissa helmikuussa Steffi oli vielä katsojana mutta tavoitteena on olla ensi vuonna mukana kilpailijana. Steffi on myös opiskellut personal traineriksi ja blogista löytyy viisaita sanoja mm. laihduttamisesta ja tavoitteiden asettamisesta.

Get fit or cry
Heitetään vielä yksi crossfit-blogivinkki. Johannan kirjoitusten kautta pääsee hyvin selville siitä millaista crossfit on aloittelevalle harrastajalle, miten treenit skaalataan mahdollisiksi jokaisen toteuttaa jne. Maaliskuussa kisatun Crossfit Openin karsintalajeista Johanna teki omalla salillaan melkein kaikki, blogista voi lukea miltä nämä todelliset tappotreenit tuntuvat kun levytankoa pitelee mestarin sijaan vasta-alkaja.

Ajatuksia lenkkipolulta
Samat kiinnostuksen kohteet kuin itselleni - eli jalkapallo, juoksu ja voimaharjoittelu - joten Mogin ajatuksia tulee säännöllisen epäsäännöllisesti lueskeltua. Kausi alkaa - tsemppiä matseihin!

ToiMinnassa
Meitä sunnuntaihölkkäilijöitä on Blogger täynnä joten välillä on mukava lukea vähän tasokkaammankin tekijän fiiliksiä. Minna on SM-tason menijä joka on siirtymässä pidemmille matkoille.

Curro Ergo Sum
Juoksukaverini blogi paikallislehden sivustolla. Hauskoja ja mielenkiintoisia tarinoita juoksemisen hullusta maailmasta. Pitäisköhän joskus lähteä Lontoon maratonille hassuttelemaan?

Lihastohtori
Kaikkihan Hulmin juttuja lukee? No linkitetään varmuuden vuoksi, toisen asiantuntijan eli Timo Haikaraisen blogin olenkin jo aiemmin maininnut useampaankin kertaan.


Siinäpä noita, vielä olisi varmaan irronnut saman verran lisää mutta jaetaan uusia vinkkejä vaikka joskus myöhemmin.

14 kommenttia:

 1. Moi,
  olen haastanut sinut omassa blogissani ;)
  http://juokseaiti.blogspot.fi/

  terveisin Iina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen vähän huono vastaamaan näihin haasteisiin mutta katotaan jos jossain välissä joskus.. :)

   Poista
 2. Ai että, luin tän päivällä töissä ja sen jälkeen asiakkaat varmaan aatteli, että mitähän toikin eukko oikein virnistelee.:D
  Ja tässä oli myös muutama uus tuttavuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Kiva että löysit uutta luettavaa, sehän tässä oli tarkoituskin :)

   Poista
 3. Uii, kiitos maininnasta! Olipas tosi positiivinen yllätys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, mielenkiintoiset blogit ansaitsee lukijoita :)

   Poista
 4. Kiitos maininnasta ja viestistä. Pari uutuutta itsellekkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiinnostavia blogeja on kyllä todella paljon ja tuntuu että uutuuksia löytyy koko ajan.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Eipä kestä kunhan jatkat hyvää duunia :)

   Poista
  2. KUNHAN! :D kiitos paineesta :p

   x Steffi

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiva että näistä on iloa, pitänee tehdä tuore versio koska useampi näistä blogeista ei ole enää aktiivinen.

   Poista
 7. Itsekin tykkään blogata treenaamisesta, blogistani löytyy jotain treenivinkkejä kaikille. :)

  https://mikkomallikas.wordpress.com/

  VastaaPoista