perjantai 10. kesäkuuta 2016

Vahvoja päiviä ja valoisia öitä Vierumäellä.

Olen keskellä melkoista ruuhkaa. Niin töissä kuin vapaa-ajalla kalenteri on aivan täynnä. Onneksi iso osa siitä on kivaa! Joitain asioita on ollut pakko jättää pois, esimerkiksi tällä viikolla en ole treenannut kertaakaan ja sama jatkunee ensi viikolla.. no, lauantaina on vuoden kolmas maraton, Forssan Suvi-ilta ja kyllähän sellainen matka menee useamman viikon juoksutauollakin :D

Täst viikostä neljä ekaa päivää kului Vierumäellä jossa olin ohjaamassa liikuntaleirillä painonnostojunioreita. Mahtava porukka! Oli niiiin kivaa vaikka säätkin vähän koettelivat: tottakai neljän päivän telttailu huipentui kesämyrskyyn.

Rioon tähtäävä seiväshyppääjä, supliikkimies ja myös kova painonnostaja Eemeli Salomäki otti leiristä hienoja kuvia.


Kuvat: Eemeli Salomäki 


Tää oli muuten blogin 800. kirjoitus! Vaikka viime aikoina on ollut hieman hiljaisempaa niin lupaan päivittää tätä jatkossakin aina kun vain on aikaa. 

5 kommenttia:

 1. 800. kirjoitus! Onneksi olkoon.

  Kyllähän sä nyt yhden maratonin vedät (taas) treenaamatta ;) Lepo tekee hyvää ja onhan sun arkesi onneksi muutenkin liikunnallista, eli et ole sentään sohvassa köllöttänyt koko aikaa. Mulla on hurja luotto suhun Forssassa!

  Mainion näköinen meininki teillä leirillä. Ovatko pienet jo vaatineet uusintaa tälle kesälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on todella heikko luotto itseeni Forssassa, kunhan maaliin pääsee niin saa keskittyä kaupungin kuuluisaan ja varmasti mahtavaan yöelämään :D

   Kyllä ne vaativat sitä jo ennen kuin lähdettiin kotimatkalle. Juniorit varmaan jaksaa samanlaisen reissun vielä tänä kesänä, itsestäni en mene takuuseen!

   Poista
 2. Onnea 800. postauksesta! Ja tsemppiä Forssaan :) Jään mielenkiinnolla oottamaan kisaraporttia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole uskaltanut vielä miettiä koko maratonia.. ehkä voisin kirjoitella aihesta vielä kunhan ehdin.

   Poista
  2. Tulta päin vaan (sanon minä, joka spennaan aina kybällä kaikkea mahdollista etukäteen...) :D Ehdottomasti kuitenkin juttua juttua tulemaan!!!

   Poista