maanantai 18. tammikuuta 2016

Liikettä.

Jos oli vuodenvaihde vähän nihkeämpää niin viime viikolla pääsinkin jo kunnolla treenaamisen makuun. Vuoden ekoina viikkoina tein neljä treeniä kymmenessä päivässä mutta nyt viisi treeniä kuudessa päivässä! Alkaa taas pääsemään oikeaan tekemisen rytmiin.

Maanantaina tein harjoituksen painonnostosalilla, työntöä, työntövetoja, raaka rinnallevetoja, etukyykkyjä, pystypunnerruksia.. Se oli hyvä setti, olen tehnyt nyt noin reilun tunnin harjoituksia missä ajassa ehtii ottaa noin sata toistoa isoja, koko kroppaa kuormittavia liikkeitä. Teknisesti haastavammat liikkeet teen kolmosina ja selkeämmät voimaliikkeet vitosina.

Tiistaina juoksin kuus kilometriä ja illalla kävin ohjaamassa junnujen pn-treenit. Keskiviikkona valmentajan vetämät painonnostoharjoitukset, torstaina aamupäivällä 12 kilometriä juoksua lumisilla metsäpoluilla ja illalla taas valmensin junnuja. Perjantaina pidin lepopäivän, ulkoiltiin pulkkamäessä ja kävin katsomassa futismatsin.


Lauantaina mentiin pojan kanssa salille puolenpäivän aikaan ja tehtiin noin puolentoista tunnin treeni. Sen jälkeen kotiin syömään ja vielä iltapäivällä isommalla porukalla kahdeksi tunniksi luistelemaan. Kokeiltiin ekaa kertaa reilun 400 metrin mittaista puistoon jäädytettyä luistelureittiä, oli tosi kivaa ihan vaan luistella pitkää matkaa. Retkiluistelufiilis vaikka hokkarit olikin jalassa. Vaikka tuo olikin nyt vain kevyttä palauttavaa hauskanpitoa niin tota reittiä voisi mennä kiertämään ihan pk-harjoitusmielessäkin.


Eilen sunnuntaina oli lepopäivä mutta pientä kevyttä liikkumista ja ulkoilua piti tottakai silti saada tehtyä. Ekaa kertaa tänä talvena sukset jalkaan ja vajaaksi tunniksi umpihankeen sivakoimaan. Juoksen aina omia polkujani joten miksi hiihtäisin muiden perässä ladullakaan?

Risteyksessä

Oma kuntoni ehti olemaan jo arvoitus mutta kun liikuntaa ja ulkoilua on taas alkanut kertyä säännöllisesti mukavia määriä kalenteriin niin huomaa että eihän se kunto mihinkään ole kadonnut, ehkä jopa päinvastoin.

Uusi harjoitusviikko alkaa tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti