keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Lomalle!

Kuuden päivän treeniputki alkaa olemaan takana. Perjantaina juoksin 7 km, lauantaina kävin salilla, sunnuntaina 13km, maanantaina 7km, eilen salitreeni ja tänään 13km. Vajaassa viikossa siis 40 kilometriä ja pari kovaa voima- ja lihastreeniä, loistavaa!


Ahkeroin treenejä vähän tiukemmalla tahdilla koska huomenna lähdetään kesälomareissulle perheen kanssa pääkaupunkiseudun rientoihin. Loppuviikon aikana käydään ainakin Lintsillä ja Korkeasaaressa ja perjantai-iltani kuluu tietysti Olympiastadionilla. Suomi - Valko-Venäjä klo 19, TV2 tai sitten siellä stadikalla, kuka mitenkin!


Kesä on alkanut ihan huimalla tavalla, ensin tuntui että talvi kestää loputtomiin ja sitten tulikin helteet jo toukokuun puolessa välissä. Viikko sitten oltiin meressä kahlailemassa ja sunnuntaina jo ihan kunnolla uimassa, enpä muista noin varhaista talviturkin heittämistä. Vai onko meillä avantouintia talven harrastaneilla ees mitään talviturkkia? :-) Poika on kyllä ollut tämän perheen kovin uimari, pikkujannu on ehtinyt käymään viimeisen viikon aikana meren lisäksi myös joessa ja maauimalassa. Järvi vielä puuttuu täyskädestä, eiköhän sekin kohta saada listaan.


Tälle lomareissulle en siis pakkaa juoksutossuja mukaan enkä ole menossa kiertämään Töölönlahtea tai pumppaamaan lihaksia Mayor'sille. En myöskään aio kuluttaa aikaa netin parissa, ikävä kyllä nettimaailma kulkee nykyään joka paikkaan kännykän mukana mutta olen pyrkinyt tulostamaan repun täyteen karttoja ja lippuja ja lappuja ettei tarvitse joka asiaa ränkkäillä webistä. Kovin helposti kun tulee sen yhden jutun lisäksi tarkistettua vielä pari muutakin juttua ja sitten vielä pari, ja hups.

Haastankin muutkin bloggaajat jättämään nettimaailman vähemmälle, vaikka täydelliseen paitsioon, itselle sopivaksi ajaksi ja nauttimaan 100% kesästä. Ei nää blogit täältä mihinkään katoa mutta jokainen kaunis kesäpäivä on täällä vain sen hetken.


Liitin tähän bloggaukseen pari biisiä, molemmat samalta bändiltä. The Thrills on mun mielestä maailman paras kesäbändi, keskellä talveakin se tuo heti mieleen hiekkarannan, surffaajat ja päivät jolloin aurinkokaan ei malta mennä nukkumaan. Ja ne päivät on täällä just nyt!

4 kommenttia:

 1. Ei tänä vuonna ollut kevättä oikein ollenkaan, siirryttiin talvesta melko suorilta kesään. Villasukat sai vaihtaa lennosta paljaisiin varpaisiin :)

  Allekirjoitan kyllä tuon puhelinsymbioosin, siitä syystä kerta viikkoon vähintään mennään ihan puhelittomalle lenkille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on just se juttu miksi Suomen sää on niin mielenkiintoinen ja toisaalta hirveä, just yölämpötilat oli +18C ja nyt on luvattu yöpakkasia :D :D Sää voi olla ihan mitä tahansa. Eiköhän se lämpö taas kohta tule ja saa heittää villasukat pysyvästi talvivaatevarastoon.

   Poista
 2. Mahtavaa lomaa! Ja totta, blogit ei katoa minnekään, mut kesä on NYT.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mahtava loma! Luin reissussa Hesarista hauskan kolumnin siitä miten Suomessa ei voi hienona kesäpäivänä mennä käymään edes nopeasti sisällä koska kesä voi sillä aikaa ihan oikeasti kadota :) On muuten aivan totta..

   Poista